Ga naar de inhoud

De zwarte deurkrukken

Iedereen heeft er wel een paar in zijn of haar huis, de een houd ze graag dicht en de ander houd ze graag open voor een ultiem vrij gevoel. We spreken hier over deuren. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen etc. Ze hebben echter vaak wel allemaal een ding gemeen; een deurkruk. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, want zonder deurkruk, kan je de deur niet bedienen. Daarom is het des te belangrijker dat je deurkrukken bij je interieur horen en het liefst is deze deurkruk ook een beetje modern. Maar hoe bereik je dit nu? Hier volgen enkele tips!

Wees niet te zuinig

Natuurlijk is de aanschaf van een deurklink niet iets waar je veel geld aan uit wilt geven. Echter is het wel van belang om niet te besparen op een deurklink. Je wilt immers niet dat de deurklink na een aantal maanden al beschadigd of kapot is. Bovendien kan een kapot of beschadigde deurklink ook resulteren in een deurbeslag dat los zit. En dit wil je niet, aangezien de kans dan groot is dat je ook nog een nieuwe deur moet aanschaffen. Kies dus voor kwaliteit.

Trek een lijn

Kies voor alle deuren op dezelfde verdieping dezelfde deurklink. Je wilt immers niet zorgen voor een rommelige uitstraling. Zorg er tevens ook meteen voor dat alle deurklinken op dezelfde manier open gaan en op dezelfde hoogte worden geplaatst. Dit zorgt voor een nog strakkere uitstraling.

Voor iedereen

Zoals net vermeld is het wel zo gunstig dat alle deurklinken op dezelfde hoogte worden gemonteerd. Dit is echter niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid. Gemiddeld wordt een deurklink geplaatst op 105 cm. Zo kunnen vrijwel alle volwassenen er goed bij en kleine kinderen kunnen er net niet bij.

Het design

Tot slot de laatste tip, maar zeker niet de minste. Het design. Velen willen tegenwoordig een moderne uitstraling in hun huis. Dit kun je gemakkelijk bereiken door de aanschaf van een deurklink die bij vrijwel elk interieur en elke deur passen; De zwarte deurklink. Met een zwarte deurklink, die overigens in allerlei soorten, maten, (vierhoekig, rond, etc.) en uitstralingen (mat, glanzend, gedeeltelijk zwart, etc.) verkrijgbaar zijn, creëer je gemakkelijk een moderne uitstraling. Dit komt doordat zwart staat voor een krachtige en elegante uitstraling. En laat dit nu net geassocieerd worden met de huidige moderne stijl. Bovendien creëert een zwarte deurklink ook nog het voordeel dat beschadigingen en vette vingers hierop minder snel zichtbaar zijn en dat is dan weer mooi meegenomen. Houd dus rekening met de zojuist beschreven tips voor het kiezen van een deurklink. En wil je nu de moderne stijl creëren? Kies dan voor een zwarte deurklink.