Ga naar de inhoud

Dit worden de interieurtrends voor 2022

Na twee jaar lang binnen zitten en elke dag te kijken naar dat ene lelijke hoekje of lelijke plek in het huis, wordt het tijd om dat eindelijk eens te gaan veranderen. Als het kabinet er elke keer voor kiest om een lockdown in te voeren dan wil je wel in een huis zitten waar je je lekker in voelt en waar je het prettig in voelt. De nieuwe interieurtrends voor 2022 zouden je hiermee kunnen helpen. In 2022 gaan we naar de interieurtrends simple & slow. In het jaar 2021 ging het vooral om flexibiliteit. In 2022 willen we dat helemaal anders hebben. Een van de interieurtrends is het gebruiken van hout. Je kunt bijvoorbeeld een zwevende wandplank kopen. Ook kun je een mooie design kapstok kopen. 

De zwevende wandplank

Het materiaal hout past perfect bij simple en slow. Je kunt hiervoor een zwevende wandplank kopen. De meeste wandplanken zijn gemaakt van het materiaal hout. Een zwevende wandplank kopen past dus helemaal in de interieurtrend simple en slow in 2022. Een andere trend wat helemaal in gaat zijn in 2022 is back to nature. Je kunt de twee interieurtrends hier combineren. Je zou een houten wandplank kunnen plaatsen aan de muur en hier plantjes op zetten. Hierdoor heb je twee trends makkelijk gevolgd. 

Een design kapstok 

Een andere manier om de interieurtrend te volgen van 2022 is door bijvoorbeeld een design kapstok kopen. Je kunt online en fysiek een design kapstok kopen. Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden bij de kapstokken. Om de interieurtrend simple en slow te volgen zou je dus ook een houten design kapstok kunnen aanschaffen. Om de interieurtrend back to nature te volgen zou je de kapstok kunnen combineren door bijvoorbeeld een  plantje ernaast te zetten of in dezelfde ruimte te zetten. Op deze manier heb je beide trends in 1 ruimte kunnen combineren.