Ga naar de inhoud

Een vloerkleed op maat laten maken

Je huis gezellig aankleden, is soms best lastig. Met een vloerkleed kan je jouw woonkamer in een keer een heel andere uitstraling geven. Ben je al een tijd op zoek, maar heb je nog geen vloerkleed naar jouw smaak gevonden? Of heb je wel een mooi vloerkleed gevonden, maar past deze qua maatvoering helemaal niet bij jouw woonkamer? Dan is een vloerkleed op maat precies wat jij zoekt!

Elke vloer een passend vloerkleed

Met een vloerkleed op maat is bovenstaand probleem eenvoudig op te lossen. Je kan dan precies de vorm en maten aangeven die jij wenst en die dus in jouw huis passen. Je kiest een design dat mooi bij jouw vloer past. Vervolgens laat je het vloerkleed helemaal in de door jouw gewenste maten uitvoeren. Heb jij bijvoorbeeld een PVC visgraat vloer en wil je daar een geschikt vloerkleed bij vinden? Een pvc-vloer biedt van zichzelf al een aangename demping, maar met een vloerkleed maak je het voor je voeten helemaal comfortabel. Heerlijk toch?

Wanneer jouw vloerbedekking vrij neutraal gehouden is, kun je met een kleed in je woonkamer een persoonlijke touch aan je interieur geven. Zeker wanneer je een groot woonoppervlak hebt, kan een ruimte wat saai ogen. Met een vloerkleed breek je die wat saaie ruimte en fleur je jouw interieur meteen op.

Een vloerkleed naar wens

Aan jou de keuze: hoogpolig of laagpolig? Voor een echt luxegevoel kun je het beste kiezen voor een hoogpolig tapijt. Heb je huisdieren rondlopen of kleine kinderen die nog weleens willen knoeien, dan is het praktischer om voor een laagpolig tapijt te kiezen. Een laagpolig vloerkleed is namelijk gemakkelijker schoon te krijgen.

Let er op dat je vloerkleed aan de onderkant voorzien is van antislip. Dit voorkomt dat een kleed wegschuift en daarmee kan je valincidenten voorkomen. Verandert je smaak of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Een vloerkleed is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een nieuwe vloer, eenvoudig te vervangen. Je gaat gewoon weer op zoek naar een kleed dat ook qua afmetingen helemaal aan jouw wensen voldoet.