Ga naar de inhoud

Kweek zelf je lekkerste groenten met een moestuinbak

Met een moestuinbak verbouw jij op een leuke en makkelijke manier je eigen kruiden of groenten. Natuurlijk kun je heel veel verschillende planten kweken en zien groeien in een moestuinbak. Of jij nu tomaten, sla of basilicum wilt verbouwen, het kan allemaal in deze handige bak. Je hebt er geen tuin voor nodig, want je kunt deze bakken overal plaatsen. Vertisign is een Nederlandse aanbieder van kweekproducten. Ze bieden verschillende formaten aan zodat het voor iedereen toegankelijk is. Lees hier meer over Vertisign en waarom het hebben van een moestuinbak het tuinieren gemakkelijk maakt. 

Het verhaal achter de moestuinbak

Vertisign is gestart omdat zij mensen willen helpen om hun eigen groenten en kruiden te verbouwen. Zo kan op de lange termijn de milieubelasting en het gebruik van pesticiden worden verminderd, en het stelt mensen in staat hun eigen voedsel te verbouwen. Vertisign vindt dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om eigen gewassen te verbouwen. Je hebt niet veel kennis nodig, maar wel de juiste producten. Daarom biedt Vertisign klanten op een innovatieve en duurzame manier producten aan om te zorgen dat mensen zelf kunnen kweken. 

Het makkelijke aan dit product

Houd je van tuinieren en heb je groene vingers? Of juist helemaal niet? Dat maakt helemaal niet uit, want met een moestuinbak is het een eitje. Ook als je geen tuin of grond hebt kun je met dit product groenten en kruiden verbouwen. Doordat de gewassen niet afhankelijk zijn van de natuur kun jij zelf de beste groeiomstandigheden creëren. Nooit meer een mislukte oog dus. Ook heb je bij het gebruik van een moestuinbak minder kans dat bijvoorbeeld slakken of onkruid jouw oogst komen verpesten, omdat de bak op poten staat. 

Wat kan er allemaal in de bak?

Als je begint met kweken heb je eerst voldoende aan één bak. In deze bak kun je allemaal verschillende kruiden en groenten bij elkaar kweken. Wel is het verstandig om informatie te zoeken over de juiste groeiomstandigheden voor het groen dat je wilt gaan verbouwen. Je zet de bak op een plek dus het is verstandig om gewassen te zoeken die ongeveer dezelfde groeiomstandigheden hebben. 

Nog meer toevoegingen voor jouw bak

Los van de moestuinbak kun je ook verschillende accessoires bij Vertisign kopen voor deze bak. Zo is het mogelijk om wielen te kopen voor onder de poten. Hiermee maak je de bak verrijdbaar. Wel zo handig als jouw planten toch een andere omgeving nodig hebben. Ook kun je bijvoorbeeld een broeikap toevoegen voor gewassen die wat meer warmte nodig hebben. Al deze producten kun je vinden op de website van Vertisign. 

De smaak te pakken gekregen?

Wanneer jij begonnen bent met kweken is het moeilijk om nog te stoppen. Bij Vertisign kun je daarom altijd meerdere producten kopen om jouw groentecollectie uit te breiden. Ze bieden naast moestuinbakken namelijk ook moestuinrekken en moestuintafels aan. Hier kun je nog meer in verbouwen. De producten zijn tevens modulair gemaakt en hierdoor kun je verschillende producten van Vertisign aan elkaar koppelen.