Ga naar de inhoud

Profiteer nu van een gratis interieuradvies!

Vind jij het ontzettend lastig om je interieur persoonlijk te maken? Kan het wel een vleugje creativiteit gebruiken of weet je echt niet welke meubels je moet kiezen om het af te maken? Vraag dan bij De Ruijtermeubel een gratis interieuradvies aan. In deze winkel verkopen ze ontzettend veel soorten meubels, in veel verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen. In feite kan iedereen er terecht, want ze verkopen er zowel hele basic modellen als opvallende eyecatchers. En het leuke is dat ze er dus ook gratis interieuradvies geven. Super fijn voor de mensen die het moeilijk vinden om hun huis in te richten en maar geen keuze kunnen maken uit al die mooie meubels die ze er verkopen…

Gratis interieuradvies voor twijfelaars

Ben jij zo iemand die het liefst de eerste de beste mooie bank koopt die je tegenkomt of wil je er het liefst honderd proberen voor je een keuze maakt? Speciaal voor de twijfelaars hebben ze bij deze winkel het interieuradvies in het leven geroepen. Als een gediplomeerde stylist met je meekijkt wordt het namelijk doorgaans een stuk makkelijker om de knoop door te hakken. Diegene kan op zijn minst de selectie opties wat kleiner maken door je duidelijk te maken welke bank of welke stoelen goed zouden matchen met jouw bestaande interieur. Dat maakt het al makkelijker om te kiezen.

Daarnaast kan deze stylist je in het interieuradvies ook opties geven waar je zelf nog niet aan had gedacht. Het leuke daaraan is dat je interieur zo veel creatiever en stijlvoller wordt dan je zelf voor mogelijk hield. Vaak durven mensen namelijk niet zo goed voor opvallende meubels te kiezen, maar als een stylist ze laat zien hoe mooi dat staat gaan ze toch overstag. Je zult niet de eerste zijn die na zo’n gratis interieuradvies meubels heeft uitgezocht die je in eerste instantie nooit zou kiezen.

Welke materialen vind je mooi?

Natuurlijk zal de stylist je wel wat vragen stellen. Diegene moet namelijk weten wat je mooi en comfortabel vindt, welke stijl je voor ogen hebt en hoeveel je uit wilt geven. Als jij bijvoorbeeld perse een leren bank wilt dan is het geven van dat gratis interieuradvies al stukken makkelijker. De stylist kan dan namelijk alle banken met stoffen bekleding elimineren. Wees echter niet verbaasd als diegene toch een stoffen exemplaar laat zien dat waanzinnig mooi zou staan, het zal je nog verbazen!

En dan: je interieur afstylen

Als je eenmaal de juiste meubels hebt gekozen moet je nog wat accessoires uitzoeken die de boel helemaal afmaken. Ook op dat vlak kan zo’n stylist je natuurlijk helpen. Een mooi kleed bijvoorbeeld, is echt een must in de woonkamer, en zelfs onder de eettafel. Deze maakt een ruimte helemaal af, en bovendien klinkt het direct minder hol. (Dit is overigens ook een reden om voor stoffen meubels te kiezen in plaats van leren meubels). Daarna is het tijd voor wanddecoratie, vazen en andere accessoires. Ondanks dat ze die in deze winkel niet zoveel verkopen kan een stylist in zo’n gratis interieuradvies natuurlijk wel wat tips geven waar je wat mee kunt.

Neem eens een kijkje op https://deruijtermeubel.nl/ voor de mooiste eyecatchers!