Ga naar de inhoud

Tip: kies voor meubelvervoer

Je hebt een aantal prachtige meubels verkocht. Nu moeten ze alleen nog even bij de klant thuis afgeleverd worden. Veel bedrijven bieden een eigen vervoersservice en leveren zelf de meubels dus bij de klant af, je kunt echter ook kiezen voor een specialist in meubelvervoerdie deze taak van je overneemt. Verstandig dit te doen, want de ervaren vakmensen weten precies hoe je meubels op veilige wijze van A naar B kunt vervoeren. Vaak weet je dat zelf als ondernemer niet. En daarom kun je nooit zo veilig de meubels vervoeren zoals de experts dat wel kunnen.

Meubels mogen niet beschadigd raken

Bij het vervoeren van de meubels naar de klant is het erg belangrijk dat de meubels niet beschadigd raken. Dat is dan ook precies dat wat de vakmensen zo goed beheersen. Ze weten precies welke meubels extra aandacht vragen tijdens het vervoer en gebruiken de nieuwste technieken om borg te staan voor veilig vervoer zonder beschadigingen. En dat is wat je de klant ook beloofd hebt. En beloftes kom je uiteraard na.

Veilig meubelvervoer door zeer ervaren specialisten

De ervaren specialisten laden de meubels in, zorgen voor veilig meubelvervoer en kunnen eventueel zorgen dat de meubels bij de klant gemonteerd worden. Daarmee worden ze als het ware een tak van je bedrijf. Als ondernemer kun je beter niet aan de slag gaan met het vervoersproces als je daar niets mee hebt. Het is verstandiger dit uit te besteden en je te blijven concentreren op je werkzaamheden. Bovendien is vaak alleen het tilwerk al een te groot probleem. Je bent niet de eerste die serieuze rugklachten overhoudt aan het op verkeerde wijze tillen van meubels. Voorkom dat dus, want dan ben je verder van huis.

De kans op beschadigingen is zo erg klein

Bij hun werkzaamheden kunnen de specialisten in meubelvervoer gebruik maken van alle beschikbare hulpmiddelen. Zo worden de meubels in de auto vaak vastgezet met trekbanden en behoort de steekkar en de verhuisdeken nog steeds tot de standaarduitrusting van elke meubelvervoerder. Door de auto efficiënt in te laden en de meubels goed vast te zetten, is de kans op beschadiging klein. Je kunt de specialisten uiteraard ook inzetten als je gaat verhuizen. Ook dan ben je verzekerd van veilig vervoer van jouw meubels van je oude naar je nieuwe adres. En mocht er onderweg al iets gebeuren, dan is de vervoerder daarvoor verzekerd. Genoeg redenen dus om meubelvervoer uit handen te geven en te kiezen voor mensen die daar echt verstand van hebben.

Denk aan je zorgvuldig opgebouwde goede naam

Dan is er nog wel een keuze te maken welke specialist in meubelvervoer je kiest. Vergeet niet dat de klant de vervoerders zien als een onderdeel van jouw onderneming, zeker als ze ook bij de mensen thuis monteren. Daarom, is het zo belangrijk met een partij in zee te gaan die je in elk geval volkomen vertrouwd en die een werkwijze hanteert waar jij je in kunt vinden. Jouw zorgvuldig opgebouwde goede naam mag niet door een externe partij verloren gaan uiteraard.