Ga naar de inhoud

Waarmee kan een verhuisbedrijf helpen?

Lees hier waarmee een verhuisbedrijf kan helpen. Veel verhuisbedrijven kunnen extra service leveren, en bij eveneens veel bedrijven en consumenten is dat niet bekend. Hoe extremer de situatie, hoe meer een verhuisbedrijf kan betekenen. In deze tekst voorbeelden van extreme verhuizingen waarbij je gelijk een idee hebt; waarmee kan een verhuisbedrijf in Oosterhout helpen?

Verhuisbedrijven die full service leveren

Het hangt er een beetje vanaf welk verhuisbedrijf je voor ogen hebt. Sommige zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Zulke bedrijven kunnen douanedocumenten regelen, een totale inboedel van Nederland naar Australië krijgen, is geen probleem. Omdat er weinig vraag is naar zulke verhuizingen, behoren gespecialiseerde verhuisbedrijven bij de uitzonderingen. De meeste verhuisbedrijven, en ongetwijfeld heb je die in de regio, regelen verhuizingen binnen een bepaald gebied, en daarin leveren zij full service. Vaak begint dat al op de site, aldaar tref je handige checklisten die nuttig zijn bij verhuizen, en is er een verhuiswinkel waar je terecht kan voor dozen en tape.

Verhuisbedrijven in Oosterhout hebben een verhuislift, en kunnen een in- en uitpakservice leveren waarbij de verhuizers ook kleine montagewerkzaamheden verrichten. Verhuisbedrijven kunnen opslag aanbieden, en hebben een klusjesman. Niet uitzonderlijk hebben zij een specialisme in bijvoorbeeld verhuizingen naar een seniorenwoning. De opdrachtgever verlaat ‘s ochtends de woning, en gaat een dagje naar de kinderen en kleinkinderen. Op die dag pakken verhuizers alles in en de seniorenwoning richten zij dan in. Aan het einde van de dag gaat de oudere naar de andere woning. De lampen zijn opgehangen, de radio en tv aangesloten, alles staat op de juiste plek en ligt weer in de kasten.

Bedrijfsverhuizingen zijn ook een specialisme

Zo’n verhuizing naar een seniorenwoning is het beste voorbeeld van full service. Zeker als je daar de klusjesman aan toe gaat voegen, iemand maakt de oude woning klaar voor de volgende huurder. De klusjesman verricht diverse werkzaamheden zoals muren sauzen, gaten in muren stoppen, vloerbedekking en lijmresten van de vloer en trap verwijderen, enzovoort. De verhuizers zelf hebben geen problemen met het verhuizen van lastige objecten zoals een piano of vleugel. Dit geldt ook voor omvangrijke verhuizingen zoals een bedrijf met een woning. Vaak kan zo’n grote verhuizing ook in één dag. Een ploeg doet het kantoor, een andere de woning, en weer een andere de werkplaats. Het bedrijf is dan één dag niet actief, als je dat zelf zal moeten doen dan is het bedrijf langer gesloten, en ben je duurder uit. Je weet nu, waarmee kan een verhuisbedrijf helpen?

Bron: 123kasten.nl