Ga naar de inhoud

Waarom je in Den Haag zou moeten gaan wonen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning maar weet je nog niet waar? Of heb je Den Haag al op het oog? Hoe dan ook is Den Haag wellicht een hele geschikte stad voor jou! Waarom? Wij vertellen het je hieronder!

Dichtbij het strand

De grootste luxe van Den Haag is toch wel het strand. De stad ligt op een steenworp afstand van de mooie kustplaats Scheveningen. Je bent met de tram met 15 minuten in Scheveningen! Wil je dus even uit waaien? Het strand is dichtbij. In de zomer is dit ook erg fijn. Wordt het ondragelijk warm in de stad? Je ontvlucht de warmte eenvoudig door lekker naar het strand te gaan.

Wonen in Den Haag

Wil je een woning huren in Den Haag? Deze stad heeft qua woonwijken erg veel diversiteit te bieden. Je hebt er de hippe stadswijken, maar er zijn ook nog een aantal fijne rustige wijken. Den Haag is een populaire stad, maar het aanbod is nog steeds goed betaalbaar. De prijzen liggen in deze stad bijvoorbeeld lager dan in Utrecht of Amsterdam.

Stad met veel voorzieningen

Grote stad is een van de grote steden van de Randstad. Hierdoor heb je er ook veel voorzieningen en werkgelegenheid. Er zijn veel bedrijven. Ook vind je er genoeg scholen en zelfs een hogeschool. Het centrum wordt daarnaast gekenmerkt als erg gezellig. Er zijn veel horeca gelegenheden met terrasjes en restaurants. In de zomer zitten deze terassen dan ook gezellig vol.

De ligging

Den Haag ligt daarnaast niet ver van de andere grote steden in de Randstad. Zeker Rotterdam is erg dichtbij. Zo kun je ook eenvoudig uitwijken naar een andere stad. Dankzij het goede openbaar vervoer kun je je in de stad maar ook daarbuiten makkelijk verplaatsen. Vanuit het centraal station kun je alle richtingen op.

Benieuwd naar het aanbod aan woningen in Den Haag? Als je een huis wilt huren is Huurstunt een goede optie. Zij hebben een groot overzicht van alle beschikbare woningen. Je kunt hierbij ook eenvoudig filteren op jouw wensen. Succes met de zoektocht!