Ga naar de inhoud

Over

Historie Meubelen is een online meubel- / woondecoratiewinkel. We zijn begonnen als een gewone meubelwinkel van baksteen en mortel in Zuid-Nederland die onze klanten merkmeubilair aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Onze winkellocaties bedienen met trots inwoners van Nederland en Belgie

De website van Historie Meubelen is bedoeld om u te voorzien van het nieuwste op het gebied van woninginrichting, woondecoraties en accessoires tegen een betaalbare prijs. We hebben altijd producten die de focus zullen vormen van de inrichting van uw huis met superieure selectie, waarde en kwaliteit.

We Are Different

KLANTTEVREDENHEID


Hier bij Historie Meubelen weten we hoe moeilijk het kan zijn om online te kopen, daarom geeft ons bedrijf maximale prioriteit aan klanttevredenheid. Onze hoogopgeleide medewerkers staan ​​klaar om u te helpen met al uw vragen over uw aankopen. U kunt er zeker van zijn dat onze klanten onze belangrijkste zorg zijn als het gaat om consumentengeluk. Wanneer je winkelt bij Historie Meubelen kun je met het grote vertrouwen winkelen dat JIJ de klant altijd met de grootste zorg en respect zal worden behandeld. Ons doel is om u een geweldige ervaring te bezorgen en ervoor te zorgen dat u terug blijft komen voor uw toekomstige meubelaankopen.

Frank

Een top assortiment.

Marianne

Iedere keer dat ik hier kom zie ik nieuwe producten

Troy

Unieke producten, dit zie je nergens anders